De consultant / trainer

Eddy Weemaes richtte Horios bvba op in 2008 en ontwierp de consulting en training concepten.

Hij studeerde in Antwerpen en Brussel en werkte gedurende 22 jaar voor BP International.

In België werkte hij vanuit Antwerpen en Gent, in Engeland vanuit London, in Nederland vanuit Rotterdam en hij werkte ook 3 jaar vanuit Singapore. Ondanks z’n economische opleiding heeft hij een groot deel van z’n loopbaan operationele verantwoordelijkheden gehad (plant management / europees manufacturing management / globaal supply chain management ) maar eveneens vele jaren cruciale strategisch- en marktontwikkelings rollen vervuld. Hij leidde belangrijke transformatieprojecten en had instrumentale bijdrages tot bedrijfssuccessen van marktleidende business units. Z’n teams verspreid over 4 continenten en 20 locaties behaalden niet enkel world class scores in hun B2B-klantenservice surveys maar behaalden ook topresultaten op het financiële, operationele en veiligheid & milieu gebied.

Z’n passie voor interpersoonlijke relaties en het ontwikkelen van sterke medewerkers en teams, z’n kennis van diverse culturen en wereldse kijk op het bedrijfsleven, en z’n enthousiaste en positieve dynamische stijl, gecombineerd met z’n rijke ervaring maken elke interactie met hem een aangename en boeiende gebeurtenis.

Hij is meer dan een kwarteeuw getrouwd met Marianne en heeft twee boeiende zonen van 28 en 25. Hij is een gepassioneerde sporter alsook actieve muzikant.